It is currently Wed Aug 23, 2017 5:33 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: OHJE: Kiltaan hakeminen ja peruslinjauksia
PostPosted: Mon Jan 11, 2010 7:46 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Mar 14, 2006 5:49 pm
Posts: 1495
Asiallinen ja rento hakemus on parhautta. Mutta. Jos puuttuu sisälukutaito ja yleinen ymmärrys, älä tee hakemusta. Säästää paljolta naurulta jos vedetään itkupotkut kun ei sitten esim. päästäkään heti kiltaan tullessa progress-raideille. Eikä hakemusta myöskään tarvitse tehdä jos ei ole aikomusta logata peliin kiltaan pääsemisen jälkeen. Eikä tarvi kuvitella pääsevänsä takaisin kiltaan jätettyään kasan kummallista paskaa jälkeensä ja kun on huomattu että onpas se ruoho perseestä muualla. Eikä se että vaikka olisikin isän marsun paras kaveri killassa, se ei takaa mitään jos hakemus on juostenkusemalla tehty. Niin, ja paskoja juttuja on kestettävä.

Kiitos.

Image

Kilta perustettiin pelin ilmestymisen kieppeillä ja vuosien saatossa pitoihin on liittynyt useita ystäväporukoita sekä yksinäisiä ratsastajia. Olemme rentoa ja ahkeraa sakkia. Tuttavuutta tehdään myös oikean elämän puolella, jonka vuoksi vaihtuvuutta killassa on kiitettävän vähän. Kiltalaisten keski-ikä on lähempänä kolmeakymppiä ja mukaan on tarttunut morsmaikkua sekä siippaa, mukuloita ja kaikkivoipia virkoja työelämässä - peluuttelu on silti mahtunut kuvioihin koska mentaliteetti on sama kuin killan alkupäivinä: terveellisen sairasta touhua.

RAIDAUKSESTA

Progress-raidaus on ihan eri asia kuin heroic instoista selviäminen. Raidaajia on killassa paljon eikä raidipaikkaa lähdetä uusille lupaamaan. Se on ansaittava. Toistetaan: se on ansaittava. Ensinnäkin on pärjättävä muitten ihmisten kanssa, toisekseen on osattava ottaa hahmosta 110% irti ja ymmärrettävä yleisesti mistä raiditoiminnassa on kyse ja miten käyttäytyä - jos tämä tuntuu käsittämättömän jyrkältä, ei sinulla ole mitään asiaa raideille ja vielä vähemmän niin jos kaikki asiat täytyy neuvoa kädestä pitäen useammin kuin muutaman kerran. Suuttuminen on myös näitä vihonviimeisiä asioita joita ei hyvällä katsella. Osaaville raidaajille nuo asiat on itsestäänselvyyksiä.

Jatkuvasti heikompi lenkki tai ikuinen jarrupala tekee raidauksesta tuskaa muille eikä sitä kauaa katsella vaikka kuinka lupsakkaa jengiä oltaisiin. Kysyvä ei koskaan tieltä eksy. Raidaajan titteli ei ole itsestäänselvyys. Laiskottelijat ja ne joilla ei osaaminen yksinkertaisesti riitä korvataan niillä pelaajilla joilla on intoa ja taitoa - suurin syy on välttää muiden raidaajien ajan tuhlaantuminen jonkun jatkuvaan tötöilyyn. Erään rakkaan kiltalaisen kuolemattomin sanoin: "depsi lähtee munista". Tämä vuoksi kaikilta raidaajilta edellytetään kehitystä ja vähintään saavutetun tason ylläpitoa. Valitkaa se kultainen keskioluttie, sillä mitään ubernörttejä ei kukaan myöskään jaksa.

TEKEMISTÄ

Muu raidiaktiviteetti (casual-raidit, alttirunit ja pahamaineiset känniraidit) rakentuvat "pääraidien" ympärille. Niihin mukaan pääseminen on helpompaa (lähinnä huomaamisesta ja omasta aktiivisuudesta kiinni), mutta odotukset on oltava sitten asianmukaiset. Se on hyvä wipeksi se joka silmät kiinni nauraen saadaan aikaan. Eikä me aina edes raidata kännissä!

Kilta on iso ja ihmisiä on paljon ja oma touhuille pääseminen on hyvin pitkälti omasta aktiivisuudesta kiinni. Installe ei sinua ns. kotoa seinien sisältä osata tulla hakemaan vaan täytyy olla TahdikkaastiAktiivinen™ ja pian sinut muistetaan. Monilla on useita hahmoja ja liikenteeseen päästään omalla porukalla tavallisesti ennemmin kuin myöhemmin. Olkaa aktiivisia ja aloitteellisia (mutta pitäkää järki mukana) - tämmöiset pelaajat huomataan.

YHTEYSHENKILÖT

Tämänhetkisinä lentoemäntinä toimivat Karmina, Skögge , Elmu, Halyaw, Kvik, Zunbsis , mutta kysymällä kaikki osaavat neuvoa eteenpäin. Hakemuksen teolta ei kuitenkaan voi välttyä ja siitä neuvottelemaan lähteminen tarkoittaa useimmiten hakemuksen hylkäystä.

KILTAAN HAKEMINEN ja HYVÄN HAKEMUKSEN TEKEMINEN

Hyvän hakemuksen tekeminen alkaa siitä, että luetaan tämä litania uudelleen muutaman päivän päästä. Ellei mikään asia edelleenkään tunnu ylitsepääsemättömältä niin eikun hakemusta tekemään. Oikeinkirotuksesta sun muusta ulosannista ei tarvitse huolehtia. Aloittakaa viestiketju johon vaikka copypasteatte punaisella tekstillä merkityn alapuolella olevan kohdan. Käyttäkää hakemuksen tekemiseen enemmän kuin 15 minuuttia, sillä yhden rivin "ei" ja "kyllä" hakemukset heitellään roskikseen samantein. Saa kirjoittaa kunnolla jos siltä tuntuu ja osaa, mutta mahdottomia elämäntarinoita ei vaadita ja täysin yli menevät vuodatukset saa urheat officeritkin pelokkaiksi.

Tee hakemus Rekrytointi - Raider hakemukset -osioon mikäli haluat hakea mukaan aktiivisempaan, progress orientoituneeseen raidiryhmään tai Rekrytointi - Social hakemukset -osioon mikäli haet peliseuraa, hyvää ja vakaata kiltaa.
Image
Quote:
VAROITUSPYKÄLÄT

§1 On syytä huomauttaa siitä, että kiltaan liittyessä olet puu metsässä. Tämä pitää sisällään kaiken aina hyvistä käytöstavoista omaan panokseen muiden viihtymisen ja auttamisen eteen saakka. Hyvät tyypit huomataan ja negatiivisesti erottuvat heitetään nopeasti hiuksista vittuun ellei sana kuulu.

§2 Kilta käyttää Discordia
raidatessa ja löpistessä. Puhua ei ole pakko, mutta kuultava on.

§3 Kiltaa johdetaan maalaisjärjellä ja herrasmiessäännöillä ja vaikka esim. raidiluuttaukselle olisikin joku sääntöjärjestelmä joskus kokeilussa, selvästi perseileviltä homoilta otetaan sielu talteen ja syljetään suuhun.

... pykäliä ei varmaan tarvitse valtaosalle edes tämän vertaa laittaa esiin. Rentoutta ja iloa mukaan niin kaikilla on hauskaa. Välillä ikävä kyllä kuitenkin löytyy niitä mielenköyhiä tapauksia.

Jos jokin asia kiristää niin kerro siitä. Ei ole kielimuuria. Älä ala kiukkuamaan tai kylvämään ties mitä siemeniä ympäriinsä. Semmosta pelletouhua ei sekuntia pitempään kahtella.

Huonous on ihmisestä kiinni.


Ainiin lapsukaiset! Pelihän on World of Warcraft. Alliancen puolella, realmilla Silvermoon. Killan nimi Dragonlight. Täysin kotimainen & suomalainen kilta. Pelissä nähdään!

PPSSPPSS. Luokaa account foorumeille hahmonne nimellä!

Harrison Jones vastaus on vapaa


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
mergenine: WoW Alliance BB3
World of Warcraft ® ©2004-2007 Blizzard Entertainment, Inc. All rights reserved.